Aanpak

Persoonlijke binding met onze klanten is voor ons van essentieel belang. Waar wij absoluut voor waken is het verwateren van contacten en fouten door middels van slecht overleg. Hiervoor is goede communicatie erg belangrijk.

Voor elke nieuwe opdracht zullen wij eerst uitvoerig met u bespreken wat precies de wensen zijn! Wij preferen samen na te denken over idee├źn, puur vanwege het feit dat wij gemerkt hebben uit voorgaande opdrachten, dat u, als klant, in zo'n situatie steeds beter in gaat zien wat u precies wilt! Nadat we met u gesproken hebben over de vormgeving van het product, zullen wij een offerte opstellen en die zo spoedig mogelijk aan u voorleggen.

Zodra we een akkoord bereikt hebben zullen wij vol overgave voor u aan de slag gaan en u zo spoedig mogelijk een ontwerp voorleggen! Dit doen wij altijd zodat u het ontwerp kunt beoordelen van te voren en indien nodig nog aan kunt passen aan uw specifieke wensen, voordat wij overgaan naar de laatste fase in ons proces! Als laatste stap worden alle technische aspecten afgerond, alle plooien glad gestreken en wordt u een product geleverd dat volledig naar uw wens is!